ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso parla de les mentides de Lim en una entrevista

Per Blanquinegres · 30 Juliol, 2023

Gennaro Gattuso, l’entrenador que va deixar el València CF en una situació complicada la temporada passada, ha decidit trencar el seu silenci i concedir una entrevista a ‘El Chiringuito de Jugones’, on va abordar per primera vegada la seua sorprenent eixida de Mestalla.

Han passat diversos mesos des d’aquell esdeveniment, i Gattuso està ara a l’espera d’una nova oportunitat per a reprendre la seua carrera com a entrenador, buscant un projecte que l’atraga i li convença. Si bé encara no s’han donat moviments definitius, el míster ha parlat amb Josep Pedrerol, qui li va preguntar la seua opinió sobre si creu que Lim hauria de vendre a l’equip. Açò va ser el que Gattuso va respondre:

“Jo pense que Peter ha de decidir què vol per al València CF. Estem parlant de la història del futbol a Espanya. Quan jo era xicotet, tenies al Reial Madrid, al Barça i al València. És un club històric, un gran que mereix més del que té en aquest moment”

Per què se’n va anar?

No em va enganyar com a tal, però… en el mercat d’estiu, els últims 3 dies se’n anar Guedes i Soler, dos jugadors importants. El club ho sabia, i havíem parlat amb el club, amb Lay Hoon i Peter Lim que al gener, quan començara el mercat, havíem de fitxar dos o tres jugadors. No va arribar mai cap jugador i no volia que ningú pensara que jo estava al València perquè era amic de Peter Lim”