ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso parla de les coses que ha de millorar després de la seua eixida del València

Per Javi Richart · 29 Septembre, 2023

Després de les problemàtiques que ha presentat l’Olympique de Marsella a les últimes setmanes amb els ultres que van provocar la dimissió de Marcelino García Toral, el seu substitut ja ha sigut presentat. Genaro Gattuso ha fet la seua primera roda de premsa com a entrenador del conjunt francés, i ha deixat caure declaracions que recorden la seua última etapa a València.

“He entrenat 6 mesos al València, també al Milà, al Nàpols… i els meus equips sempre han fet un bon joc. He de millorar el meu caràcter amb els dirigents, no amb els jugadors. Els meus problemes sempre han sigut amb els dirigents”, ha assegurat el tècnic italià a la roda de premsa de presentació, on ha estat acompanyat pel president Pablo Longoria.

Gattuso deixa entreveure en les seues declaracions que va tindre problemes amb Peter Lim degut al seu caràcter. De fet, les problemàtiques entre el propietari i l’entrenador es van tensar pel mercat de fitxatges i les eixides de Carlos Soler i Guedes, entre altres. A més a més, l’exjugador del Milà va insistir en que la seua manera d’entrenar no es pareix a la manera agressiva que el caracteritzava com a futbolista: “No em considere un dur. Parle amb els jugadors, soc transparent. A ells els agrada quan se’ls diu la veritat”.

Pablo Longoria també ha tingut paraules per a Marcelino García Toral: “Li agraïsc el treball que va fer ací, no se’n va anar per raons esportives, sinó per culpa d’una situació inadmissible. Vaig parlar amb ell sobre això. No es pot treballar en unes circumstàncies així, rebent amenaces”.