ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso no serà indemnitzat pel València

Per Alejandro Fernandez · 31 Gener, 2023

La directiva valencianista i l’entrenador italià Gennaro Gattuso van decidir ahir després de diverses hores de reunió a la Ciutat Esportiva de Paterna, rescindir el contracte que els unia fins a juny de 2024. Gattuso no serà indemnitzat pel València, i hui dimarts 31 de gener és l’últim dia que cobrarà diners del club a decisió pròpia, segons ha pogut conéixer Blanquinegres.

El contracte de Gattuso finalitzava al juny de 2024, comptava amb un altre any opcional i tenia diferents “bonus” lligats a objectius marcats pel club, com guanyar la lliga, classificar a la Champions o l’Europa League. L’entrenador s’emporta a Gigi Riccio, Valerio Fiori, Bruno Dominici (preparador físic), Dino Tenderini, Francesco Sarlo i Marlo Sangerman (analista), que formen part del seu equip intern i arribaren al club amb ell a l’estiu.

Gennaro Gattuso acudia hui al matí a la Ciutat Esportiva de Paterna per a recollir les seues coses i acomiadar-se dels jugadors. El nou entrenador, ‘Voro’, ja s’ha posat als comandaments de l’equip i aquest matí ha dirigit el seu primer entrenament en el qual no s’han entrenat amb normalitat ni Thierry Correia ni Justin Kluivert.