Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso: “No puc estar parlant sempre de renovacions”

Per Pablo Marquez · 17 Octubre, 2022

Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà. El València visitarà l’estadi Ramon Sánchez Pizjuan on tractarà de guanyar al Sevilla i tornar al camí dels tres punts. El tècnic italià ha parlat sobre l’estat físic dels seus jugadors.

La renovació de Lato

“En este moment tenim tres jugadors en eixa posició. El club sap la meua opinió i la seua renovació és un tema del club (Lato). No puc parlar sempre de renovacions. No soc el director esportiu. Hi haurà una roda de premsa pròximament amb el director esportiu”.

L’estat de Guillamon i Cavani

“Guillamon va fer treball ahir amb els jugadors que no van jugar. Esta vesprada prepararem l’entrenament i veurem si està al 100%”.

“Hem de veure el resultat de les analítiques. El jugador que estiga al 100% podrà jugar. Cavani està millor del turmell. Esta vesprada començarà la sessió amb la resta per a preparar el partit”.

El Sevilla

“Demà juguem en un estadi molt difícil davant un equip amb molta qualitat. No serveix jugar només mitja part. No hem de pensar en anar a Sevilla i jugar a la defensiva. Hem de jugar com ho estem fent”.

L’error de Mamardashvili

Vaig parlar amb Mamardashvili. Em va demanar disculpes. Ens ha salvat en moltes ocasions. No ha de demanar res. Ha de continuar treballant”.