La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso no es planteja dimitir i continuarà en el València
,

Gattuso no es planteja dimitir i continuarà en el València

COMPARTIR

L’afició del València ha mostrat la seua preocupació amb la continuïtat de Gattuso, perquè ha eixit una informació en la qual el tècnic italià es plantejava la seua dimissió. Tot açò arriba, perquè ahir es tancava l’exercici econòmic i el València no va ser capaç de fer cap venda. Per tant, ha presentat unes pèrdues molt elevades. 

Gattuso no dimitirà

No obstant això, la continuïtat de Gattuso no perilla, tot el contrari. Segons ha informat el periodista Giacomo Iacobellis, Gennaro Gattuso no pensa en dimitir com entrenador del València CF. El tècnic italià és conscient que la situació econòmica és molt complicada i que abans de poder fitxar hi haurà vendes de futbolistes importants. 

Però Gattuso està concentrat en preparar la pretemporada i té moltíssimes ganes de fer un gran any amb el València CF. L’entrenador del club valencià va ser presentat fa un parell de setmanes i pel seu cap no passa la dimissió. 

El València de Gattuso començarà el cinc de juliol

Gattuso ja està planificant la pretemporada amb el seu cos tècnic. El tècnic italià ha pres la decisió de començar els entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna el pròxim cinc de juliol. Per tant, als jugadors encara els queda un mes de vacances per a recuperar les seues energies.

Eixos dies seran utilitzats per Gattuso amb la intenció de veure l’estat físic dels futbolistes i que es puguen fer els controls mèdics pertinents per a comprovar que tot està en ordre. Després d’això, Gennaro Gattuso prepararà les primeres sessions per a recuperar sensacions i conéixer a la plantilla.