La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso mostra el seu cabreig amb el partit a la seua arribada a València
,

Gattuso mostra el seu cabreig amb el partit a la seua arribada a València

COMPARTIR

Gattuso va arribar durant ahir a la vesprada a la ciutat de València en un vol provinent de terres alemanyes després d’un difícil partit enfront de l’Sttutgart. L’equip va patir una dura derrota després de mostrar un nivell en defensa molt baix.

Una imatge molt diferent de la qual es va vore en partits anteriors contra el St Gallen i el Borussia Dortmund. Defensa blana, molts espais al contraatac, canvis en l’onze que no van tindre els seus fruits i un equip que va estar fora de partit durant molts moments.

Les mancances defensives contrasten molt amb la informació que vos comptàvem de primera mà en Blanquinegres, en assegurar que l’entrenador ara mateix no veu com una prioritat reforçar la defensa i més concretament la posició de central, desmentint l’interés a portar de nou a Omar Alderete.

L’entrenador italià, Gennaro Gattuso, va ser preguntat sobre aquest tema en la seua arribada a Manises i va expressar el seu cabreig amb el partit, valoració molt diferent de la qual va fer a la pretemporada en la seua

Amb este partit no estic content. Amb la setmana estic content, hui no