La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso, molt il·lusionat amb la seua arribada
,

Gattuso, molt il·lusionat amb la seua arribada

COMPARTIR

Ja és pràcticament oficial l’arribada de Gattuso com a nou entrenador del València. Sean Bai li comunicarà en les pròximes hores a José Bordalás que no continua com a míster del club che i el seu substitut és l’italià, que segons Onda Deportiva arriba molt il·lusionat. Després de les seues aventures a la Serie A, l’entrenador arriba a un gran de la Lliga espanyola.

Domina el castellà

Un dels dubtes principals de l’afició és si Gattuso sap parlar castellà, i la resposta és que sí. Des de fa 10 anys té una vivenda a Marbella, i és per això que domina l’idioma. A més a més, Gattuso no vol problemes amb Bordalás, i és per això que no viatjarà a València fins que tot es resolga amb l’alacantí. D’esta manera, poden quedar unes setmanes fins a la seua arribada.

Un altre experiment

Es tracta d’un altre experiment de Meriton Holdings i d’una nova falta de respecte cap a un dels seus treballadors, en este cas l’entrenador. Jorge Mendes li ha recomanat a Peter Lim canviar la forma de gestió del club i açò ha provocat també el canvi d’entrenador per un que estiga representat per l’agent portugués. Una constant que es repetirà este estiu.

Venda per valor de 70 milions

Han sonat molts futbolistes que ja foren entrenats per l’italià, però la realitat és que el València ara mateix ha de vendre per valor de 70 milions. Guedes té un peu fora del conjunt blanquinegre i veurem Carlos Soler, mentrestant, Peter Lim i Jorge Mendes planifiquen la pròxima temporada, amb Sean Bai com el màxim responsable del primer equip ací a València.