Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Gattuso: “Lim em diu que no es poden fitxar jugadors importants i ho respecte”

Per Alex Alfaro · 26 Desembre, 2022

Gattuso ha concedit una entrevista per al Diario AS on ha parlat de forma relaxada, sincera i transparent sobre la situació en la qual es troba el València, el mercat de fittxatges i el València de les pròximes temporades.

Relació amb Peter Lim

Sincerament tinc una bona relació amb Lim. El dia que va decidir donar-me el càrrec era la tercera vegada que parlava amb ell. No parle amb ell per telèfon, a ell no li agrada. Parle quan vaig a Singapur. I quan he estat amb ell, m’ha semblat una persona que m’escolta, entén el que jo li explique. Tinc molt respecte. A mi m’agradaria que em fitxara jugadors importants, però ell m’explica que no es pot i jo ho respecte.

Relació Lim i Mendes

No m’importa. Jo només pense en el meu treball, fer-ho bé. Ja ho he explicat. Jorge és un amic i abans de vindre ací no he fitxat ni un jugador d’ell. I si un jugador m’agrada, vull fitxar-lo. Si no m’agrada, no el fitxe per ser amic de Jorge. Amb Peter igual. Quan no m’agrada una cosa, jo parle a la cara. Jo no estic ací per a ajudar a Peter a vendre futbolistes. Jo estic ací per a millorar a l’equip i per a aconseguir una posició important. Perquè si no passa això em vaig a la meua casa.

 

Els 40 punts

Quan tu tens 40 punts és matemàtic que estàs en Primera. I ací la pilota pesa menys, la samarreta pesa menys. Pots jugar amb una mentalitat relaxada, sense estrés. Si parle de 40 punts és per això, no perquè tinc por de baixar a Segona. Això no”

Es veu jugant Europa al València?

“Soc ací per això. Jo no soc ací per sobreviure. Però he de pensar si estem preparats per a jugar a Europa”

Està preparat el València per a jugar Europa?

“Pense que no. No estem llestos per a jugar tres partits a la setmana. És normal pensar en jugar a Europa. Però la realitat és una altra. Ara mateix estem preparats?”