La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso ho té clar: “ací no hem vingut de festa”
,

Gattuso ho té clar: “ací no hem vingut de festa”

COMPARTIR

Gattuso arriba a Suïssa sabent que té per davant un repte gegantesc i vol aprofitar cada segon abans de començar La Lliga. El pitjor enemic de l’italià és la incertesa, perquè ara mateix el futur del mercat és una cosa molt incerta. Malgrat estar a Suïssa, el club continua treballant a marxes forçades per a no haver d’esperar fins al mes d’agost al fet que hi haja algun tipus de moviment. Des del club no es descarta moviments durant esta setmana en  l’“stage”.

Però això, és treball de Corona, Sean i la resta de personal del club. Gattuso de moment es vol centrar en el verd, i només vol “treball, treball i treball”. Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’italià ara mateix vol apartar tots els temes extraesportius i centrar-se únicament a tractar de traure-li el màxim suc als seus futbolistes.

 

Gattuso es possa fermProva d’això és la frase amb la qual titulàvem este article i amb la qual ha començat l’entrenament en el dia de hui. No vol riures, ni jocs, ni ximpleries i li ho ha deixat molt clar als futbolistes: “no estem ací de festa”. I és que a pesar que Saint Gallen es troba en una zona de Suïssa sensacional, el VCF no està ni per a vacances ni per a perdre temps. La plantilla és molt justa i per a aconseguir els objectius seria necessari que molts jugadors feren un pas cap avant.

Les primeres hores de Gattuso a Suïssa han sigut molt similars al que estava sent a València. Intensitat en els entrenaments i molt involucrat en totes les activitats que feia l’equip. La principal diferència resideix en què esta vegada sí que hem pogut veure l’entrenament al complet, inclosa la part de treball més físic. Els jugadors van tindre durant el dia d’ahir lliure i l’entrenament de hui ha tingut dues parts: una amb carrera contínua, treballs específics i sèries de carrera; i una altra en la qual hi ha hagut conducció i un mini partit per a finalitzar l’entrenament.

“L’obiettivo è divertirsi”L’anècdota del dia l’ha protagonitzada un dels aficionats desplaçats fins a Saint Gallen: “Quin és l’objectiu míster?”, preguntava en italià. La resposta de Gattuso és ser molt clara: “l’obiettivo è divertirsi”

Esta vesprada tornen els entrenaments a Saint Gallen, en una doble sessió que es repetirà també durant el dia de demà. Entre ambdues, els jugadors tenen la rutina de menjar a les 13.30 i descansar en les seues respectives habitacions. El dilluns és el gran dia, perquè s’estrena l’equip de Gattuso amb un amistós enfront del Borussia de Dormunt, que com no podria ser d’una altra manera vos comptarem els enviats especials de Blanquinegres a Suïssa.