Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Per Alejandro Fernandez · 27 Desembre, 2022

Gattuso ha concedit una entrevista amb el Diari As i en ella ha parlat sobre la renovació del central guineà del València, ja tantejat per altres equips per a incorporar-lo en les seues files en l’est mateix mercat d’hivern, com l’Inter de Milàn que ja li ha posat una oferta sobre la taula al defensa.

Respecte a la situació de Mouctar Diakhaby l’entrenador ha parlat de qui té ara que valorar les ofertes que té sobre la taula, fer un pas al capdavant i triar el seu futur:

Ara la pilota, amb Diakhaby, no el tenim nosaltres. La té Diakhaby i el seu representant“.

El desig de Gattuso és la renovació del central africà però el jugador podria fer un canvi d’aires i això faria acudir al mercat al València, que hauria de fer front a reforçar una altra posició més de la plantilla.

Gattuso també ha parlat sobre les opcions del mercat i la possibilitat de fer front algun fitxatge per a reforçar i ajustar alguna demarcació en específic de cara al segon tram de la temporada:

“Hem de fer una o dues coses si el mercat ofereix la possibilitat. Però fitxar per fitxar no m’agrada. Hem de mirar un extrem perquè només tenim tres“.

L’entrenador italià també ha expressat el seu pensament sobre la quantitat de jugadors que té per a les posicions del centre del camp i l’oportunitat de fer i d’enfortir aqueixa demarcació en aquest mateix mercat:

“Hi ha molts partits. Migcampistes tenim cinc i no sis. Això és el que hem de mirar”.