Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso es va reunir amb Mario Giuffredi, agent de Politano

Per Alex Alfaro · 29 Juny, 2022

Segons informa el mitjà de comunicació “Il Mattino”, el València s’ha reunit amb els agents de Politano a Marbella, lloc de residència vacacional de Gattuso. No obstant això,  no val de res fins que el València no aconseguisca vendre com a mínim a Guedes, que continua esperant una millor oferta per part de la Roma.

Politano és un dels noms que està sonant amb més força des de l’arribada de Gattuso a la ciutat. Primerament el club va tractar de realitzar una cessió que no va tindre èxit, per la qual cosa ara hauria presentat una primera oferta o un primer acostament de postures per a intentar fer-se amb els drets federatius del jugador. Però sense diners, no hi ha jugador.

A més, Nicolò Schira, va afirmar que el club es va reunir amb Mario Giuffredi, agent del jugador, per a tractar de tancar la compra. El club, segons este mateix periodista, vol al jugador “coste el que coste i les negociacions continuen cap avant“. En la portada de IL Mattino es pot llegir clarament: “Politano al València”. El que si que sabem és que l’interés és real per Matteo Politano, a diferència de molts altres noms que han sonat. Però eixe fet no vol dir ni molt menys que el jugador acabe arribant a València, ja que les diferències continuen sent molt molt llunyanes.

Gattuso va ser el representant del València

Tal com ha informat SER Deportivos Valencia, va ser Polittano qui es va reunir amb l’agent de Politano a Marbella, la seua ciutat vacacional per a conéixer l’estat de l’operació. El Nàpoles estaria disposat a vendre al jugador per uns 15 milions, però ara mateix és una cosa completament inassumible per al València.