ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso és molt optimista amb la renovació de José Gayà

Per Pablo Marquez · 01 Octubre, 2022

Gennaro Gattuso ha atés este migdia als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el RCD Espanyol. El tècnic italià ha parlat del seu viatge a Singapur on s’ha reunit amb Peter Lim i també ha explicat que la renovació de José Gayà ha sigut un dels temes tractats. 

De fet, Gattuso s’ha mostrat molt optimista amb la renovació del capità. Cal recordar que José Gayà acaba contracte el pròxim trenta de juny i el València està treballant en l’ampliació del seu contracte. Des d’un principi, el lateral de Pedreguer sempre ha manifestat el seu desig de continuar vinculat amb el club de la seua vida. 

La declaració de Gattuso

Hem parlat de la renovació de Gayà. No estic segur al 100%, però pense que José és el nostre capità i està content. Pense que signarà, jo espere que sí.

Les renovacions de Diakhaby, Guillamon i Lato

El València està treballant també en les renovacions de Mouctar Diakhaby, Hugo Guillamon i Toni Lato. Gennaro Gattuso també ha confirmat en roda de premsa que ha parlat amb el màxim accionista per la situació d’estos jugadors. Ell ha manifestat la seua intenció que continuen i de la importància de mantenir un bloc unit. 

Jo no sé segur si Lato, Diakhaby o Guillamon signaran el seu contracte, no soc agent de futbolistes. El club farà la proposta que crega convenient. Clar que m’agradaria que continuaren, no pel meu, sinó pel grup. Cal donar continuïtat a aquest projecte.