La millor informació del ValènciaCF en valencià

GATTUSO: “El València no podia rebutjar els diners que han arribat per Guedes”
,

GATTUSO: “El València no podia rebutjar els diners que han arribat per Guedes”

COMPARTIR

Després de la victòria per 2-1 a l’Atalanta, Gennaro Gattuso ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al partit. El tècnic italià ha sigut preguntat pel partit, però especialment pel mercat i la marxa de Gonçalo Guedes. 

La venda de Guedes

Esta vesprada Corona m’ha telefonat i m’ha explicat la situació de Guedes. M’ha explicat l’oferta. Són molts diners, però no sé la xifra exacta. Guedes se’n va demà i hem de fitxar jugadors. Però si parlem de jugadors hem de parlar de diners. En este moment, el club sap que ha de completar la plantilla i és la prioritat.

El València no podia rebutjat els diners que han arribat per Guedes. Estic enfadat, perquè hem jugat contra un gran equip i hem estat parlant quinze minuts sobre Guedes.

El mercat

No tinc una promessa, però el club sap que hem de reforçar l’equip. Anem a fitxar dos o tres jugadors. Ara mateix el salari d’Arthur és prohibitiu i no tenim la capacitat de fitxar-lo. Esperem poder tindre més jugadors per a poder millorar l’equip.

Soler i Gayà

Soler i Gayà són un exemple en el vestuari, per com entrenen i com viuen el dia a dia. Soler i Gayà són la força del nostre vestuari.

Leisonats

Maxi té un problema físic de l’any passat. Marcos té una xicoteta infecció en el peu. Paulista té una lesió en la cama dreta.

L’equip ha demostrat que està bé. No sé si Gabriel estarà disponible per al partit. Però no volem arriscar en el primer partit a un jugador que la passada temporada va tindre diverses lesions.