Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso defineix el moment en el qual es troba el València en el mercat

Per Alex Alfaro · 17 Gener, 2023

Gattuso ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit enfront de l’Sporting on ha parlat sobre el mercat i de la delicada situació en la qual es troba l’equip.

Molèsties

“Tenim a Diakhaby amb molèsties de la seua lesió per la cicatriu. Thierry té problemes en el quádriceps. Cömert ahir va tindre molèsties a l’esquena i hui ha entrenat. Castillejo ha començat a córrer i està esperant una protecció especial”

A pocs punts del descens

“Jo deia que la samarreta pesa, que tenim una afició de puta mare i ho dic per això. Quan no guanyes partits en un gran club la situació és difícil. Quan no guanyes tot pessa més. Només tenim el camí de treballar i no tindre por”

Arribarà prompte el fitxatge

“Jo parle tot el dia. Estem parlant de tots els jugadors, també parlem de números. He de perdre el temps en el meu equip, és la meua preocupació. El club sap el que ha de fer i he de ficar tota l’energia en l’equip”

Guillamón

“És un xaval molt intel·ligent, ell ho sap. Ha de recuperar-se, quan es va anar amb Espanya ha tingut dificultat a nivell físic i mental. I per això hem parlat de recuperar-ho”

Gattuso

“Jo he proposat 100 noms. Però després, quan jo propose, hem de tindre els diners. Fitxar per fitxar no és correcte. Hem de fitxar un jugador que vinga a ajudar a l’equip. Si que pense que anem tard al mercat, però sí que et dic que si que canvia. Però si eixe jugador no ve a millorar la plantilla, no serveix per a res”

Januzaj

“No parlaré de jugadors que tenen la samarreta d’un altre equip. Amb Corona hem parlat de 50/100 jugadors, no sols de Januzaj si no de molts altres jugadors. El perfil no ha canviat. Busquem jugadors amb minuts a les cames, perquè no tenim temps perquè s’adapte”

Decepció

“No, perquè tinc molta confiança en l’equip. Com hem dit abans, hem parlat amb molts jugadors però el mercat està molt parat. No estic enfadat, perquè només vull pensar en el meu equip”

Més que perdre que guanyar en Copa

“Juguem contra l’Sporting amb una gran mentalitat. Van guanyar al Rayo en un partit amb molta força. Hem de tindre el mateix caràcter que contra el Reial Madrid. Sí no serà un partit molt fotut”

Samu Castillejo

“Normalment seran 4 o 5 setmanes. Jo vaig tindre eixa mateixa lesió i vaig jugar als cinc dies. Quan arribe eixa protecció, podrà jugar amb nosaltres. La seua lesió no influeix en el mercat, en doss setmanes el tindrem a la nostra disposició”

Replantejar situació de Lato

“Quantes vegades he parlat de Lato. Tothom sap el respecte que li tinc, és un jugador que pot jugar en el mig camp. És difícil perquè estem parlant d’un jugador que m’agrada molt”

Renovació Diakhaby

“Estic content. Pensava que amb la direcció que estava anant la renovació, anava a ser molt difícil. El seu representant i ell han trobat una línia per a aconseguir la renovació. Estic molt content per això”

Prioritat per a la Liga

“100% prioritat per al partit de demà”