ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso convoca a Iranzo i a Pablo Gozálbez per a la pretemporada

Per Pablo Marquez · 29 Juny, 2022

Gattuso ja està planificant la pretemporada amb el seu cos tècnic. El tècnic italià ha pres la decisió de començar els entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna el pròxim cinc de juliol. Per tant, als jugadors encara els queda un mes de vacances per a recuperar les seues energies.

Eixos dies seran utilitzats per Gattuso amb la intenció de veure l’estat físic dels futbolistes i que es puguen fer els controls mèdics pertinents per a comprovar que tot està en ordre. Després d’això, Gennaro Gattuso prepararà les primeres sessions per a recuperar sensacions i conéixer a la plantilla.

Gattuso vol veure als jugadors del filial

Ara mateix, com el València no ha pogut fer cap incorporació, Gattuso té ganes de veure als futbolistes del filial. Per este motiu, el tècnic italià ha convocat a Rubén Iranzo i a Pablo Gozálbez per a fer la pretemporada amb el primer equip. Els dos futbolistes han fet un gran any i intentaran aprofitar la seua oportunitat per a guanyar-se la confiança de Gattuso. 

A més d’ells, també es concentraran amb el primer equip futbolistes que ja tenen dinàmica del primer equip com és el cas de Giorgi Mamardashvili, Jesús Vázquez, Cristhian Mosquera i Yellu. També podrem veure a Facu González, el qual ha rebutjat la convocatòria amb Uruguai per a treballar amb Gattuso. 

Stage de pretemporada a Suïssa

I el que també ha recuperat el tècnic italià ha sigut un stage pel centre d’Europa. Amb Bordalás la idea va ser quedar-se a la Comunitat Valenciana, però la ràdio oficial del club confirmà que este any amb Gattuso l’equip realitzaria un stage a Suïssa del 15 al 23 de juliol, i el diari AS ha afirmat que serà a Saint Gallen. L’equip estarà a l’hotel Santispark i entrenarà a les instal·lacions del FC Abtwil Engelburd.