Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso contesta a si la seua etapa al València es pot acabar abans d’hora

Per Alex Alfaro · 25 Gener, 2023

Gattuso ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit on no ha afegit cap novetat referent al mercat i ha reconegut que el club no està satisfet pel rumb de l’equip en el mercat

Si continua la ratxa, pot acabar abans la etapa de Gattuso en el València?

Forma part del meu treball. L’entrenador és sempre un home sol, en els moments de dificultat només tinc al meu cap , forma part del meu treball. Vivim dels resultats i en este moment he de pensar com millorar a l’equip per a aconseguir la victòria. Si després em vaig forma part del meu treball”

Club enfadat

Em sap greu si l’afició està enfadada, és normal perquè la situació en la taula…la responsabilitat és meua. Només hi ha una direcció. L’equip està viu, entrena bé. És normal que el club no està content amb la direcció de la temporada”

Per què no arriben jugadors?

“Jo pense que és la 3-4 vegada que em preguntes. Jo sempre responc el mateix. Estic esperant com tu. Sempre parlem de números i FPF. Jo espere jugadors que m’ajuden a millorar a l’equip”

No arriben els números

“També hem parlat de jugadors de nivell però no tenim números. Ha de tindre qualitat i el que jo vull”