Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso comunica els dos jugadors que seran titulars demà

Per Alejandro Fernandez · 02 Gener, 2023

Gennaro Gattuso ha confirmat en roda de premsa que Jesús Vázquez, el lateral esquerre que ha estat a punt d’eixir del club a través d’una cessió, serà titular demà contra La Nucia en el partit de Copa. El jugador eixirà des del principi i tindrà minuts després d’esperar la decisió, ja feta, del València pel seu futur.

Un altre jugador que té possibilitats de partir com a titular demà és el central jove de 18 anys, Cristhian Mosquera, qui agrada molt a l’entrenador italià i ha manifestat en roda de premsa la seua possibilitat d’incloure-lo en l’onze titular

Posaré jugadors que tinguen força, que tinguen mentalitat, que tinguen energia. Crec que hem de posar un equip que puga estrényer i mirarem jugadors que estan bé, que s’hagen recuperat perquè jugarem fa res contra el Vila-real”, ha expressat davant els mitjans Gattuso. 

El director tècnic valencianista dona gran importància a aquest títol i vol aconseguir la victòria en l’Estadi Olímpic Camilo Cano. Aquest partit li servirà a l’entrenador per a utilitzar a Jesús Vázquez i jugadors emergents del filial, abans de posar el focus en el partit del divendres davant el Cadis. 

Hola