La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso anirà a Singapur a parlar amb Peter Lim
,

Gattuso anirà a Singapur a parlar amb Peter Lim

COMPARTIR

-->

Gennaro Gattuso ha confirmat hui a roda de premsa una gran notícia, i és que després del partit davant el Celta de la setmana que ve anirà a Singapur a parlar amb Peter Lim. Els dos ja es coneixen presencialment, ja que l’italià volà al continent asiàtic per a saber les condicions en les quals firmava pel València, i ara ho fa per a posar-se al dia amb el màxim accionista.

Des de Celades

Gattuso ha confirmat un altre secret a veus, i és que a Lim no li agrada el telèfon. Peter no fa la impressió de ser la persona més normal del món, però açò per a l’entrenador del València no és important, ell ho assumeix i volarà fins allí. L’últim míster que va tindre el plaer de veure’l en primera persona va ser Albert Celades.

Reunions a València amb Nuno

Després d’ell, Javi Gracia ni va poder contactar i Bordalás una vegada i de forma telemàtica. Per a la història queda quan Peter venia a València i es reunia amb Nuno o quan firmava a amics seus, com va ser el cas de Gary Neville, que en un dia passà de ser comentarista esportiu a entrenar a un gran d’Espanya com és el València.

Compromís

La nova realitat és que la implicació de Gattuso és màxima i, tot i que a la seua dona no li agrade que en els tres dies de vacances se’n vaja a Singapur, ell és molt conscient del compromís que té amb la ciutat i amb els seus futbolistes. En deu dies hi haurà notícies de la reunió entre l’entrenador del València i el seu màxim accionista.