Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso analitza l’empat i la situació de l’equip

Per Alex Alfaro · 24 Gener, 2023

Gattuso ha analitzat en roda de premsa l’empat enfront de l’Almeria on l’equip no ha sigut capaç de sumar tres punts i acumula únicament una victòria dels últims 9 partits. Números que provoquen que l’equip acabe la jornada a tres punts del descens en la 12é posició.

Responsabilitat

“Pense que en este moment el primer responsable soc jo. No és correcte parlar de jugadors. He de treballar i assumir la responsabilitat”

Ens fan mal amb poc

“Quan es parla d’un futbolista ha de tindre mentalitat i físic, va en la mateixa direcció. Amb poc ens fan sempre mal. Hem preparat la pilota parada este matí i hem encaixat gol. En este moment està faltant continuïtat”

Primera part

“El primer temps m’ha agradat, em preocupa la fragilitat que tenim. El partit ha sigut de valents, amb 2-1 no hem pressionat i hem perdut pilotes fàcils”

Preocupació

“Estic preocupat com a entrenador perquè quan no guanyes un partit com este has d’estar preocupat”

Per què no hi ha fitxatges?

“Esta pregunta és per al club, per al director esportiu, no vull fer polèmica. La meua prioritat és ajudar a l’equip al fet que tinga consistència”

Fair Play Financer

“Sé que en este moment és fàcil per a mi dir que no tinc jugadors i fer polèmica. El club ho sap i jo ho sé, que hem de respectar el FPF. El club sap el que hem de fer. En este moment jo soc el primer responsable”

La solució

“La solució passa per la fragilitat. En esta lliga no és fàcil tindre avantatge. Hem tingut possibilitat de portar avantatge i l’equip ha de millorar en això. Tenim el partit a la mà i per una xicoteta cosa perdem tots”