Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso analitza la victòria i demana més a l’equip

Per Alex Alfaro · 03 Gener, 2023

Gattuso ha analitzat la victòria contra La Nucia per tres gols a zero. A pesar que s’ha mostrat positiu en un primer moment, ha demanat més a l’equip i ha explicat  tots els punts que ha de millorar l’equip per a ser competitiu i sobretot de cara a lliga.

Valoració del partit

“No hi ha res negatiu. És un partit en el qual tents tot per perdre, m’ha agradat molt la mentalitat. Estic molt content per no haver encaixat gol i en la mirada posada en el partit enfront del Cadis”

Kluivert

“Kluiver ha fallat 4-5 stopes. Té molta qualitat, però ha de fer molt. Té nivell per a jugar a molt de nivell. És per això que m’he enfadat molt amb ell, ha de seguir, millorar “

No guardar a Guillamón

“Jo no pensava en el partit del divendres amb Guillamón. Era un partit molt complicat per la història de la Copa, no hi ha partits fàcils. No he pensat en perdre o no a Guillamón”

Falta concentració

“Nosaltres no podem fallar el partit enfront del Cadis, hem de mirar a la taula i respectar a l’oponent. Este equip moltes vegades hem marcat gol i després hem perdut. Hem de canviar esta mentalitat, hui m’ha agradat molt. L’equip ha jugat perquè l’oponent no marcara gol. Em falta concentració. A Vila-real juguem amb gran por, no és un problema de xavals joves, és una qüestió de mentalitat”

Porteria

“M’ha costat molt la decisió de la porteria. Estava enfadat i he de respectar la seua decisió. En este moment tenia molta por perquè era un partit fonamental. Ho sent per Herrerín i per Cristian, perquè s’entrenen sempre bé. He de prendre decisions i hui he decidit això”