+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “El meu esforç és que demà els jugadors del VCF tinguen una experiència única al camp”

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2016

El tècnic del VCF ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal de passar revista a tot el que envolta les hores prèvies a la semifinal de Copa davant el FC Barcelona al Camp Nou. Davant els últims moviments succeïts en l’entitat blanquinegra l’anglés ha tractat de respondre sense oblidar la realitat del partit de demà.

 

M’he estat posant al dia en assumptes de lesionats i vore com esta Enzo que demà no estarà disponible per el colp a la cara. Javi i Paco Alcácer no arriben i Abdennour tampoc estarà per la gran quantitat de partits que tenim i hem de mirar.

Clar que hem de competir. Hem tingut bona fortuna en Copa i el diumenge no tinguérem eixa sort. El Nou Camp és un estadi important i la intenció es tornar amb moltes oportunitats.

No he estat ocultant res. Ahir no sabia res i s’han anat produint circumstancies en el Club com l’arribada de Suso.

Si algú necessita convèncer… els nostres jugadors estan fets per a este tipus de partits. Entenem la dificultat.

Per sort no és el nostre problema i ja coneixia d’esta situació. És una cosa que dóna un punt de vista molt interesant.

Tenim un equip mes fort, més ràpid i en millors condicions físiques després del plan aplicat fa 6 setmanes, però ens trobem en una bona situació. Veig que estem en una situació en la que poder donar un assalt al joc. Davant l’Sporting hem tingut coses a la nostra contra.

Necessitem 2 laterals i amb l’eixida d’Orban necessitàvem altre lateral de qualitat. Tenim un calendari molt molt exigent. Hem acordat una estratègia a llarg termini. Amb el fitxatge de Siqueira en quadrava de cara al futur.

Estic content amb els meus mig centres. Tinc 6 no és cap problema.

Hi ha que esperar per a demà i esperem confirmació de la Federació i estarà convocat, viatjarà però tindrem que esperar.

Si crec que és el meu millor rècord, fou una gran experiència però el meus esforç es que demà els jugadors del VCF tinguen una experiència única al camp.

No és decisió meua, és un tema de UEFA. Hi ha una normativa i necessitem als dos jugadors. Els dos jugadors van a tindre minuts en els pròxims partits.