+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Jo sóc l’entrenador principal del València CF”

Per Blanquinegres · 17 Febrer, 2016

Compareixia el tècnic del VCF per tal de passar revista a tota l’última hora del partit europeu davant el Rapid de Viena. Una roda de premsa que a banda de tractar la prèvia europea, també va tindre espai per tractar l’última hora sobre l’arribada de Pako Ayestarán al cos tècnic i per parlar del búnquer en el que s’està convertint la Ciutat Esportiva de Paterna en les últimes setmanes.

 

Hem vist al rival i sabem que va a ser un partidàs. Anem a donar-ho tot en Europa League en la que a més comptem amb bona part de l’equip menys Mustafi i Abdennour. Javi està però no jugarà.

Ha sigut la meua decisió. La vaig parlar amb el meu amic Carragher, inclòs molt abans de que Suso arribara a l’equip. Era necessari, també volíem assegurar que la seua arribada es produïa en el moment correcte.

Ell no està per controlar els entrenaments. Ara tinc un interprete en el camp i l’avantatge és que ara només fa falta dir una volta les coses i no dos.

Jo faig que es parle espanyol en les reunions. Amb Phil, Angulo, Pako es parla espanyol ho he demanat per fer-me més a la cultura espanyola, valenciana. Hi ha voltes que la barrera del llenguatge no és un problema.

Jo sóc el entrenador principal del València CF. Si jo me’n vaig, Pako també ho farà. Jo vaig arribar ací amb cap integrant del cos tècnic. Volia vindre amb assistents que coneguera la Lliga, no gent anglesa de ma casa.

Hem estat jugant diumenge-dimecres totes les setmanes i no hem tingut setmanes lliures. Hem estat rotant tots per arribar ara amb tot el equip preparat.

Ells són un bon equip i he pogut vore que són un equip molt organitzat. No se qui és més favorit, l’únic és que tenim que estar preparats.

M’agradaria poder tirar-vos la culpa dels resultats però no és així. Sóc molt respectuós i respecte el vostre treball, però ara he de dirigir-me cap a l’aficionat. Ací esteu atents a tot, jo he treballat durant 20 anys sense que es coneixerà res. Necessitem privacitat en assumptes de tàctica, no estic demanat res raro, necessitem 2 sessions amb més de privacitat. No estem amagant-se.

He parlar amb Diego i els altres 2 porters però que Diego jugue 2 partits consecutius és arriscat tot i que hi ha una possibilitat de que hi haja una rotació en la porteria però primer haure de parlar amb ells primer.