ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gary Neville elogia a Peter Lim i recorda la seua etapa en el València

Per Javi Richart · 29 Septembre, 2023

L’exentrenador del València CF, Gary Neville ha tornat a parlar sobre la seua experiència a la capital del Túria. Aquesta vegada ha sigut a una entrevista a Marca, on l’anglés s’ha desfet en elogis cap a Peter Lim. A més, ha declarat que se sent mal perquè va defraudar el propietari i l’afició valencianista.

Era un repte quan jo estava allí, però Peter va arribar i va posar una quantitat increïble de diners en el club per a salvar-lo en un moment molt difícil i fer-se càrrec del club. Conec bé a Peter Lim, és un home fantàstic. Ha sigut el meu mentor i ha cregut en mi i en la resta de la promoció del 92. Peter vol que el València tinga èxit i jo també. Peter vol que el València tinga èxit i sé que això no està succeint en aquest moment. Els aficionats probablement no em faran cas perquè saben que soc un gran admirador de Peter, però espere que Peter puga retornar al València al lloc on hauria d’estar“, ha manifestat Neville.

A més a més, l’exjugador del Manchester United ha explicat per què no va tindre èxit la seua etapa a la capital del Túria: “Jo era un jove entrenador anglés, no parlava l’idioma, vaig arribar en un moment difícil i la veritat és que va ser massa per a mi. No puc ser més positiu amb el València i sent molt no haver pogut oferir-li els resultats que volia. Soc un home de futbol, m’encanta el futbol i va ser una pena que no poguera triomfar“.

Gary Nivelle s’ha mostrat obert a parlar de la seua etapa a València, i sent que va defraudar tant a Peter Lim com a l’afició del València. “Vaig aprendre molt a nivell personal. Sempre he parlat molt oberta i francament de la meua etapa a València. Sent que vaig decebre a Peter (Lim) i als aficionats. L’afició valenciana és una de les més apassionades que es poden conéixer. Quan passejava per la ciutat, la gent em donava suport i em desitjava el millor“.

L’anglés confessa que li va superar la situació i que no estava preparat per a agarrar el comandament d’un club tan important: “Òbviament, vaig perdre massa partits, però vaig gaudir molt de la meua estada allí. M’encantaven la gent i la ciutat. Sent que vaig defraudar a Peter; ell va confiar molt en mi i va invertir molts diners en el club, i jo volia fer-lo bé per ell, però també pel futbol. Em vaig mudar amb la meua família i em vaig comprometre de veritat amb el repte. Volia triomfar durant els cinc mesos que se suposava que anava a ser allí, però simplement no vaig poder aconseguir els resultats per a l’equip i, al final, va ser massa per a mi“.