+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: ” Ara tenim més confiança, les coses estan canviant”

Per Blanquinegres · 20 Febrer, 2016

Gary Neville ha comparegut al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna molt abans de començar l’última sessió de la setmana abans de marxar cap a Granada per a una nova prova a la Lliga. L’anglés s’ha mostrat relaxat i tranquil davant la prova del cap de setmana. Espera poder seguir amb l’actual dinàmica i certificar la bona marxa de l’equip que pareix que haja perdut el bloqueig mental que patia fins fa uns dies.

 

Crec que és el moment de de mantenir la calma, va ser molt clar després del Rapid, no és punt d’inflexió, tenim moments difícils en les pròximes setmanes. Mantinc la clama i este és el moment del treballar més dur que mai. La setmana següent tenim partits molt complicats en Lliga, no tenim temps per a recuperar. El partit del Rapid va ser fonamental, es va marcar la diferència, espere que puguem seguir treballant com el dijous per a poder mantenir el nivell.

El partit de demà va a ser molt difícil i molt diferent al de Copa. Guanyem 0-3 però en aquell partit ells van tenir moltes ocasions i no va ser tan fàcil. No veig semblat algun quant a la importància per als dos equips. El Granada necessita els punts però el València CF també.

No em sent més relaxat. No han canviat els meus sentiments, he intentat fer les coses el millor que sé per a este club. Em decep no haver aconseguit una victòria en Lliga abans. S’ha produït un canvi en els últims 10 dies. Tenim més confiança i fe després de guanyar a l’Espanyol. Hem estat entrenant molt dur durant molts mesos. Jo no he canviat la meua forma d’encarar el treball, tampoc els jugadors. El del dijous va ser una recompensa.

Jo no mire la classificació, no ho feia com a jugador. Cal guanyar partits. El motiu és que veig un canvi en el funcionament, en el que es fa a Paterna. Tot açò es veu i podem gaudir molt més d’este esport. En les ultimes setmanes hem treballat més. El del Barça va ser una excepció. Ja contra el Depor vam veure millorança. Ara tenim més confiança, les coses estan canviant. El futbol és sempre el següent partit, no mire la classificació.

Dani té un bon registre de gols. En les últimes setmanes no hem marcat tants gols. Dani igual pot jugar més avançat. Aconseguir que estiguen tots els homes disponibles és molt important. A dia de hui tenim un o dos problemes. Gayà i Bakkali arrosseguen problemes, cal ser acurats. Abdennour no estarà pel seu problema muscular. És l’únic que està lesionat. Estic content amb el que han aconseguit el jugador i el cos mèdic. Álvaro està aconseguint una bona condició física. Pot començar d’inici però hem de gestionar els esforços dels jugadors.

Estic molt content per haver de prendre aquestes decisions. He arribat tard a la conferència de premsa perquè estava decidint qui viatja. Estem veient que fem, qui es queda en la banqueta. És una situació molt bona. Sembla un problema però no ho és. És en la situació que volia estar.

Espere que estes dos victòries li donen confiança a l’equip. Hem d’eixir a provar-nos a nosaltres mateixos. Hem de demostrar este mateix esperit, esta força i eixa llibertat d’expressió que va ser una meravella que va ser espectacular davant el Rapid.

No és obligatori que vinga la premsa, però jo vull que estiga present. En els pròxims 8 dies ens haureu vist 6 vegades, només hi haurà us demane un parell de dies d’intimitat.
M’agrada des del principi començar a treballar dur, no emprar 15 minuts calfar un poc. El que vull dir és que com a entrenador, vull veure moviments des del primer moment. Permetem veure diversos entrenaments. Sembla just. Heu d’estar sempre?