+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Gargano i Toulalan opcions per al centre del camp

Per Pere Alapont · 27 Agost, 2014

L’operació Enzo Pérez s’ha vist debilitada en les passades hores i el València ja baralla damunt la taula alternatives davant la negativa del Benfica de deixar anar l’argentí per menys de 30 milions d’euros. El preacord amb els lisboetes de 25 milions d’euros s’ha esvaït de repent i Peter Lim es nega a pagar els 30 que ara demanen.

Com avançava SER Deportivos Valencia, l’uruguaià del Napols Walter Gargano agrada al València i ha preguntat per la situació del jugador. El seu tècnic, Rafa Benítez, sembla no comptar amb ell, després que el veterà jugador de 30 anys porte dos temporades cedit a l’Inter i al Parma. El migcampista va estar també al passat Mundial de Brasil.

El Nàpols també podria encreuar-se en altra operació, ja que està a punt de tancar el fitxatge de David López, actualment a l’Espanyol, fet que podria despertar l’interés dels periquitos pel migcampista del València Javi Fuego.

Altre dels noms que sonen per a reforçar el centre del camp davant una possible eixida és el de Toulalan, altre veterà que ja va passar per la Lliga, concretament pel Màlaga. Noms com Obi Mikel o Kagawa s’incorporen al catàleg de rumors sobre futuribles.

El que és ben cert és que cap dels noms esmentats ací seria una alternativa coherent a Enzo Pérez, un jugador d’un perfil ben diferent del d’estos jugadors de tall més bé defensiu, que sí que casarien, en este cas, amb els de l’eixida mai plantejada del titularísim Javi Fuego.