ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Garcia-Fuster, de la plataforma De Torino a Mestalla, es reuneix amb Lay Hoon i Javier Solís

Per Marc Santiago · 19 Maig, 2023

La presidenta del València Lay Hoon, juntament amb el director corporatiu Javier Solís, es van reunir ahir a la vesprada amb José Rafael Garcia-Fuster, president de la Tertúlia Torino i vicepresident de la plataforma De Torino a Mestalla. L’acte en si era perquè Garcia-Fuster rebera una insígnia honorífica per complir 50 anys com a soci del València CF, però va ser també una conversa entre els protagonistes.

Garcia-Fuster va aprofitar la reunió per a traslladar a la presidenta Lay Hoon el descontent de l’afició valencianista amb la gestió de Peter Lim i la intenció que tenen de recuperar les accions del club. Encara que com ja hem sabut bé per les declaracions constants dels directius del València, Lim no vol vendre el club.

És la primera vegada que algú del col·lectiu De Torino a Mestalla té l’oportunitat de reunir-se amb algun dirigent pertanyent a Meriton, ja que temps arrere, Juan Martín Queralt va sol·licitar una entrevista formalment, però li va ser denegada.

García-Fuster li va comentar a la presidenta del club que el millor per al València era la marxa de Peter Lim, pel fet que la situació és cada vegada pitjor i el context més difícil, tot açò de manera respectuosa i educada. Cal recordar que el col·lectiu De Torino a Mestalla ha realitzat diverses iniciatives per a intentar fer anar-se’n Meriton, intentant fer gestions polítiques perquè no es prorrogara l’ATE, el Protectorat de Fundacions i presentant documentacions a l’Ajuntament de València.