La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay: “Pregunte que passarà amb la meua renovació i la resposta és un silenci”
,

Garay: “Pregunte que passarà amb la meua renovació i la resposta és un silenci”

COMPARTIR

728-90

Garay ha fet un comunicat al seu compte personal d’Instagram per a parlar sobre la seua situació al VCF i la seua renovació.

“És la primera vegada que faig açò en 16 anys que porte com a professional. Sincerament, em dona molta llàstima arribar a este punt, però em veig en l’obligació de fer-ho amb la campanya de desprestigi que s’està fent cap a la meua persona”.

“El fàcil havera sigut que els meus advocats haveren fet un comunicat i jo el havera publicat, però crec que en la vida cal anar de cara. Per això, he decidit a donar la cara”.

“En cap moment, els mitjans de comunicació han tingut la culpa. Els periodistes fan el seu treball, els donen una informació i informen”.

“Quan dic campanya, em referisc a persones del meu club, pareguent que tenen la intenció de desacreditar-me com a professionat i com a persona, perquè el ocorregut amb un professional es demostra amb el temps i jo crec, que el meu ha quedat més que demostrat, o almenys, ho he intentat”.

“Este comunicat es va a basar en dos parts: la primera, aclarir tota la mentira que s’ha filtrat sobre mi. La segona, la decisió que he de pres com a treballador i al meu jefe”.

“Tota la polèmica es desencadena quan bota la notícia, es filtra que jo he rebutjat una oferta de 2,7 milions d’euros nets i és totalment fals. Donant a entendre que jo no vull quedar-me al club, algo que és totalment fals”.

“El dia 2 de juliol, el meu representant en eixe moment em fa una oferta notablement inferior a la qual s’ha donat estos dies i es negocia durant l’estiu”.

“A mitjans d’agost, comencen a sorgir inestabilitats en el club, les quals afecten a jugadors, entre eixos, jo, el cas Marcelino”.

“El 30 d’agost, se li comunica al meu representant que donada la situació estava molt desanimat. Al igual que tots els meus companys. Vull i preferisc que les aigües es calmen, però que per supost li faig saber i arribar que vull quedar-me més enllà d’esta temporada, és a dir, renovar”.

“Queda tot parat fins al dia 13 de novembre, quan contacten amb mi altra persona del club, Jorge López, preguntant-me si vull renovar. Jo, obviament, la meua resposta és sí”.

“Em fan una oferta verbal, on és inferior a la qual s’ha publicat. Comencen les negociacions, es negocia un acord verbal, quedant sols a l’espera del contracte”.

“El dia 7 de gener, quan estàvem en Aràbia, sols estava a l’espera de la firma del contracte que es firmaria en breu, em demana un responsable del club que vaja a l’habitació del president i que en eixa conversació canvien les condicions que teníem pactades”.

“En eixe moment, comencen les conversacions per a arribar a un nou acord. Perquè la meua intenció és renovar. Canvia l’interlocutor amb el qual s’havia alcançat l’acord, el nou Director Esportiu, César Sánchez, del qual no es recibix qualsevol altra oferta ni tampoc es negocia l’anterior, la qual estava molt avançada, és a dir, es queda tot paralitzat”.

“El dissabte 1 de febrer, per desgràcia, em vaig lesionar. Em sotmet a una operació de genoll. Tant Celades com César Sánchez, em fan saber que tenen l’intenció de renovar-me”.

“Al poc de temps després, em sol·liciten la baixa federativa perquè el club puga fitxar a altre jugador, al qual jo, per supost, accedisc. I pregunte que passarà amb la meua renovació, i la resposta és un silenci”.

“Fins al dia de hui no he tornat a rebre altra oferta, tampoc m’han traslladat la intenció de renovar”.

“Açò és tot el que ha succeït amb el tema de la meua renovació. Ara vaig a passar al segon punt”.

“El segon punt és comunicar que com a treballador vaig a defendre els meus drets davant aquells que s’han aprofitat de la meua situació i la de la pandèmia en el club”.

“Des del primer moment vaig voler col·laborar en la meua reducció de salari, ajustant-me únicament a completar el salari dels treballadors que estaven en ERTE. Però no se’m va admetre. Volien una reducció major i volien clavar-me en un ERTE de reducció de jornada estant de baixa mèdica”.

“Tot el citat anteriorment, per supost, amb les proves pertinents. Repetisc el que he dit al principi, em dona llàstima, moltísima llàstima arribar a este punt. El no voler renovar a un treballador és totalment il·lícit, però crec q també pot anar acompanyat del bon enteniment i de la bona relació. No és precís acabar mal”.

“Per això no entenc esta forma d’actuar cap a mi. Quan considere que des del primer minut, el comportament com a persona ha sigut bo. I com a professional, també. Com a jugador, a alguns els agradaré més que a altres. És totalment comprensible. Fer veure que per diners no em vull quedar, em pareix un poc injust”.

“Quan el mateix dia del meu fitxatge, rebutjant una oferta prou més voluminosa la qual he tingut ací. Seria il·lícit, però no és el meu cas”.

“Sóc de les persones que preferisc l’estabilitat emocional sumat a la felicitat que als bens materials. Vull dir alt i clar que sempre he vullgut i vull quedar-me en este club perquè el VCF ha fet possible allò que m’agrada, alcançar reptes, conéixer gent meravellosa com són els meus companys, els treballadors del club, i per supost viure els pitjors i els millors moments junt amb ells, l’afició”.

“Eixa que mai ens deixaren sols, i que jo personalment, he d’agraïr de forma eterna”.

“Els meus anteriors clubs els recorde amb estima i el VCF sempre formarà part d’ell perquè ací he sigut feliç i m’encantaria seguir sent-ho, però a a vista està, no depén de mi”.