ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Garay no confia en la renovació

Per Josep Prats · 13 Abril, 2020

Després de la lesió al seu genoll, Garay veu el seu futur lluny de Mestalla. L’artiga en el lligament anterior creuat va tirar una temporada que estava sent bona per a l’argentí.

El jugador estava sent important als esquemes de Celades, formant parella al centre de la defensa amb Paulista. Esta temporada, l’argentí sols havia estat absent en 6 partits.

Segons ha informat Golsmedia.com, l’eixida de Marcelino del València va frenar en sec les negociacions per a la renovació, la qual ja estava avançada a finals d’estiu passat.

Per a Celades, l’argentí no ha deixat de ser menys important. I després d’aconseguir la classificació per als huitens de la Champions, l’entitat es va plantejar presentar-li una oferta de renovació.

Quan es va lesionar, va rebre una telefonada de César Sánchez i de Celades per a donar-li ànims i transmetre-li tranquil·litat pel que fa a la renovació. Estos dos pensaven que Meriton no posaria cap inconvenient.

De fet, el mateix jugador va firmar la baixa federativa perquè el club poguera firmar a qualsevol altre central. Però el jugador és cada dia més pesimista perquè no rep cap oferta de renovació per part del conjunt de Mestalla. La seua sensació és que la propietat no vol renovar-lo.

El jugador vol seguir jugant a Mestalla, però la seua espera fa que vaja mirant ofertes d’altres clubs.