La millor informació del ValènciaCF en valencià

Garay i Diakhaby són baixa a l’entrenament de hui
,

Garay i Diakhaby són baixa a l’entrenament de hui

COMPARTIR

728-90

Els centrals valencianistes no s’han exercitat a la sessió matinal de hui i no han estat a disposició d’Albert Celades. Per tant, el tècnic només ha tingut disponibles al central brasiler, Gabriel Paulista, i a Eliaquim Mangala.

El central argentí va rebre un colp en el seu turmell i és dubte per al partit davant el Mallorca. D’altra banda, Mouctar Diakhaby ha viatjat a França per un motiu personal. El central francés serà pare i el club l’ha concedit permís per absentar-se a l’entrenament.

Celades no comptarà amb els ja lesionats Ferran Torres, Rodrigo Moreno, Manu Vallejo, Cristiano Piccini i Gonçalo Guedes que continuen amb els seus processos de recuperació. El mig campista portugués s’ha exercitat en el gimnàs de la ciutat esportiva de Paterna ultimant la seua volta als terrenys de joc.

A la gran llista de baixes se suma Garay que ha sigut atés pels metges del club i la seua evolució es determinarà els pròxims dies. El colp al turmell ha complicat la presència del central el diumenge en Son Moix.