ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gameiro és el jugador més major de l’etapa Meriton

Per Pablo Marquez · 28 Septembre, 2020

Meriton Holdings sempre s’ha caracteritzat per fitxar jugadores joves. La idea de la propietat del València sempre ha sigut explotar les qualitats d’este tipus de jugadors i vendre’ls per un preu molt més elevat.

No obstant això, durant l’etapa de Mateu Alemany i Marcelino Garcia Toral, el club va canviar la seua política de fitxatges. El València va començar a fitxar a gent més experimentada que donara rendiment immediat. L’objectiu era clar, abandonar la meitat de la taula i tornar a la Champions.

Per això, el València va fitxar a jugadors com Murillo, Gabriel Paulista o Neto. L’any anterior ja havia fitxat a Ezequiel Garay i l’any següent a Kevin Gameiro.

Segons una dada informativa que ha oferit el diari Marca, Kevin Gameiro se’n va convertir en el partit davant el Huesca en el jugador més major en jugar en el València de Meriton Holdings, amb trenta-tres anys i cent quaranta dies.

De fet, el jugador al qual ha superat ha sigut a Ezequiel Garay. El central argentí va jugar el seu últim partit amb el València amb una edat de trenta-tres anys i cent catorze dies.

La principal idea de la propietat del València era, com va ser la de no renovar a Garay, vendre a Kevin Gameiro en el mercat d’estiu. El màxim accionista considera que ja és molt major per a jugar en el València i que pot ser l’últim any per a aconseguir una bona quantitat de diners per ell.

No obstant això, el desig de l’entrenador i del mateix jugador era la continuïtat en el club. Gameiro es quedarà en el València i s’espera que aporte gols i treball a l’equip, després d’haver-se recuperat de la seua lesió.