ACTUALITAT  

Gameiro, en converses amb el Marsella

Per Gerard Gálvez · 22 Juny, 2021

El mercat de fitxatges es troba en plena activitat. Els equips continuen buscant aquella peça que puga encaixar de meravella en l’equip de cara a la pròxima temporada. Un dels jugadors que es troben lliures després d’acabar contracte amb el València és Kevin Gameiro, qui, segons RMC Sport, estaria en converses amb el Olimpique de Marsella.

Retorn a França

Kevin Gameiro veuria amb bons ulls el seu retorn a França. El club francés li hauria oferit un contracte de dos anys, cosa que li agrada al qui fora davanter del València. No obstant això, no és l’únic club francés interessat en ell.

Després de passar pel Lorient i el PSG, a Gameiro li sedueix la possibilitat de tornar a casa a jugar en la lliga en la qual va brillar com a davanter en els seus inicis. El que sembla clar és que el seu futur es troba a la lliga francesa.

Longoria torna a fixar-se al València

Pablo Longoria continua posant les seues mirades en jugadors amb els quals ja ha coincidit alguna vegada, sobre tot en els jugadors d’aquell València on va estar ell i que es proclamà campió de la Copa del Rei en 2019. Es troba en negociacions amb Coquelin i també ha sondejat a Daniel Wass per al seu projecte en la Ligue 1. Ara es fixa en Gameiro, qui es troba lliure després d’acabar la seua relació contractual amb el València.