Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gameiro aconsegueix el segon negatiu en la prova PCR

Per Pablo Marquez · 09 Febrer, 2021

Kevin Gameiro ha estat més d’una setmana apartat de la resta dels seus companys, perquè havia sigut positiu per coronavirus en una prova PCR. El davanter francés va aïllar-se en el seu domicili i va seguir els protocols sanitaris marcats per la Lliga de Futbol Professional.

Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca, Kevin Gameiro ha aconseguit el seu segon resultat negatiu en la prova PCR i ja ha superat el coronavirus. D’esta forma, Gameiro ja no ha d’estar confinat en la seua casa i podrà reincorporar-se al treball amb la resta dels seus companys.

Pel que respecta al seu estat, Kevin Gameiro ja està bé i espera poder posar-se tan prompte com siga possible a les ordres de Javi Gracia. No obstant això, com ha estat un període de temps parat, el cos tècnic creu convenient que ha de realitzar treball específic en solitari per a poder arribar al seu punt físic òptim.

JAVI GRACIA DECIDIRÀ SI JUGA DAVANT EL MADRID

De totes maneres, l’última paraula la tindrà Javi Gracia. El tècnic navarrés prendrà la decisió el pròxim dissabte sobre si Kevin Gameiro està disponible per a enfrontar-se al Reial Madrid. La davantera és la posició millor coberta per part del club. Maxi Gómez, Manu Vallejo, Patrick Cutrone i Kang In Lee estan disponibles.

Per tant, Javi Gracia és conscient que no cal forçar a Gameiro, el qual ja s’ha perdut diversos partits de lliga per lesions musculars. Per esta raó, si el tècnic navarrés no considera que Gamerio està al 100%, no jugarà davant el Reial Madrid.