+  FITXATGES  

Gaitán i Enzo són 65 milions i Lim els vol per a gener

Per Pere Alapont · 12 Desembre, 2014

Peter Lim continua negociant a Lisboa les que desitja que siguen les pròximes incorporacions del València Club de Futbol. Després d’haver arribat a un principi d’acord per Enzo Pérez, tal com va avançar Blanquinegres fa uns dies, ara el nou propietari del València voldria incorporar també a Nico Gaitán en la seua oferta, ja que és una petició de Nuno Espirito Santo. El Benfica, això sí, no sembla disposat a desfer-se d’aquest últim abans de l’estiu, ja que junt amb Enzo i Salvio és un dels millors jugadors de l’equip i no vol deixar escapar a dos dels tres d’una tacada.

Segons apunta des de Portugal el Correio da Manha, Lim ofereix 65 milions pels dos jugadors i el president del Benfica, Luís Filipe Vieira, ha recalcat que només deixarà eixir a Gaitán si es paga la seua clàusula de rescissió, que és de 35 milions d’euros. L’oferta de Lim, doncs, pareix que s’ajusta a les clàusules dels respectius futbolistes i el conjunt portugués hauria de deixar-los anar.

Les discrepàncies entre ambdues parts sorgeixen en el mètode de pagament, ja que l’empresari singapurés vol pagar el traspàs de Gaitán en diferents terminis i el president de l’entitat lisboeta vol que siga tot d’una.