+  FITXATGES  

Gaitán és una petició expressa de Nuno

Per Pere Alapont · 15 Desembre, 2014

El València no aparta la mirada dels que probablement són els dos màxims exponents de l’actual Benfica, Enzo Pérez i Nico Gaitán. És per això que Peter Lim ha passat els últims dies a la ciutat de Lisboa negociant el futur d’aquests jugadors amb el president del Benfica. La intenció de Lim és portar-se a València als dos al pròxim mercat d’hivern però el màxim mandatari del conjunt lisboeta no sembla disposat a això.

Enzo és el que més prop sembla estar de l’equip dirigit per Nuno Espírito Santo i la seua incorporació en les pròximes setmanes no seria desgavellada. Pel que fa a Gaitán, aquest és una petició expressa del tècnic valencianista i Peter Lim s’ha posat mans a l’obra per a tractar d’incorporar al jugador argentí de 26 anys. La seua incorporació, però, no sembla tan fàcil com la del seu compatriota Enzo, ja que el president dels portuguesos, Luís Filipe Vieira, no està disposat a deixar-lo anar a curt termini i la seua arribada a la ciutat del Túria no es produiria fins al pròxim estiu.

Les últimes informacions que arriben des de Portugal són del diari O Jogo, el qual informava en la seua portada que Peter Lim tindria lligat a Gaitán per a l’estiu que ve.