ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gabriel Paulista s’acomiada a Paterna: “València és la meua casa”

Per Joan Marc García · 09 Febrer, 2024

Gabriel Paulista ha estat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna. El central ha aprofitat el dia de descans per visitar València i acomiadar-se dels qui fins fa pocs dies eren els seus companys. Així, Paulista ha parlat amb Rubén Baraja i la resta de jugadors. En abandonar les instal·lacions, Paulista ha atés a diversos mitjans de comunicació, deixant clar el seu sentiment cap al València i la ciutat.

El defensa va arribar al Valencia a l’estiu de 2017 amb Marcelino, i marxa set anys després, destacant com a peça clau de la defensa. Després d’un rendiment destacat, el Valencia ha decidit rescindir el seu contracte per ordre directa de Peter Lim i així evitar la renovació automàtica.

Amb els ulls a la vora les llàgrimes, Paulista ha reconegut que s’anava amb pena: “Tinc un poc de tristesa perquè esta ha sigut sempre la meua casa, on he construït moltes coses en el pla personal. Em vaig amb el sentiment que he ajudat molt als joves, ja heu vist els missatges en Instagram. És un sentiment que he fet bastants coses bé, vaig intentar ser jo, ajudar a este escut tan bé com siga possible. Ho guardaré per sempre”.

Paulista es veu representat en els joves futbolistes que actualment han de fer el pas cap al primer equip del València: “A vegades torne arrere, a la meua trajectòria ací i sobretot a Cristhian Mosquera perquè ho veig molt semblant a mi en com juga. És un xic que continuarà creixent que donarà molt per este escut. No sols Cristhian sinó tots els joves. És una Acadèmia d’or i segurament apareixeran molts més jugadors“.

El brasiler també ha parlat de Baraja i el seu cos tècnic: “València és la meua casa. En esta professió sempre passa i ha passat amb mi ara de canviar tan ràpid. He xarrat una estona amb el míster i sempre queda l’agraïment i de tot. Va apostar de veritat per mi al costat de Chema. La temporada passada vaig passar moments molt difícils i complicats físicament i mentalment també perquè no estava competint. El míster, des del primer dia de la pretemporada. va parlar amb mi i em va dir que confiava molt en mi. Volia veure’m bé físicament i recuperat del tot. Agraïsc molt a Baraja i a Chema“.