ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Gabriel Paulista rep una oferta de l’Aràbia Saudita i valora la seua eixida

Per Sergio Botella · 01 Septembre, 2023

Fins que es tanca el mercat, tot pot passar i així està sent al València CF. Amb la pròxima arribada de Yaremchuk i l’avançada eixida de Castillejo, semblava que no tindríem molt més moviment en el club, però ha aparegut el “factor Aràbia”.
Gabriel Paulista ha rebut una interessant oferta d’un club de l’Aràbia Saudita i estaria valorant una possible eixida, tal com va informar anit Alex Silvestre en El Chiringuito de Jugones.

El jugador brasiler, malgrat que va rebutjar de diferents maneres una possible eixida aquest estiu assegurant que volia complir el seu últim any de contracte, veuria amb bons ulls aquesta interessant proposta per a arribar al futbol àrab.

El veterà central té un any més de contracte amb el València amb un dels salaris més alts de la plantilla. Aquest factor, el seu alt salari, pot ser important ja que el club es llevaria una fitxa molt important i potser és una operació que puga convéncer a l’entitat valencianista.

En canvi, la falta de temps per a buscar un substitut de garanties pot ser un problema. Després de l’eixida de Cömert, el València compta amb Paulista, Cenk, Diakhaby i Mosquera en la seua defensa. Una eixida del brasiler, deixaria a aquesta defensa ja discutida en una situació delicada i amb necessitat d’un reforç de nivell.

Paulista es va lesionar en l’últim partit davant Osasuna i no està entrenant en els últims dies amb els seus companys. Mancant saber el seu futur, està descartat per al partit de demà davant l’Alabés a Vitòria.