Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gabriel Paulista demana perdó: “Estic ací per defensar aquest club fins la mort”

Per Manel Rumbau · 07 Agost, 2023

L’ocorregut amb Gabriel Paulista en els últims minuts del Trofeu Taronja, que va acabar guanyant a l’Aston Vila, no deixa de ser un símbol perfecte del clima de tensió que es viu en tots els estaments del club, amb un projecte que a cinc dies que arranque la temporada necessita reforços amb urgència.

En el minut 81, amb 0-2 en el marcador i l’Aston Vila atacant, Paulista, que estava prop de la zona de la pilota, va frenar en sec desentenent-se de la jugada i es va dirigir caminant a la banda. El brasiler es va encarar amb diversos aficionats que estaven en un dels sectors de numerada coberta sota la Graderia de la Mar, i durant uns segons va intercanviar diverses frases.

El brasiler demana perdó al valencianisme

En els últims minuts, el València ha fet públic un vídeo on el “5” ha volgut rectificar la seua actitud del passat dissabte i, a més, demanar perdó a tots els aficionats valencianistes. El central, així mateix, diu que “va ser un moment de molta tensió, tot i ser un partit amistós. Nosaltres no volem perdre en aquest tipus de partits. “Sols volia demanar perdó a tots els aficionats d’aquest club. Estic ací per defensar aquest club fins la mort”.

La seua versió dels fets

Vaig escoltar alguna cosa que no em va agradar, una falta de respecte a mi. Igualment, no deuria haver-ho fet. La meua actitud d’un partit què es important, en el qual estem a casa, al final vaig deixar de defensar una jugada per parlar amb un aficionat que ens va faltar el respecte (a ell i als demés).