ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Futbol Emotion torna a València amb una tenda innovadora per a l’aficionat

Per Blanquinegres · 11 Maig, 2023

Futbol Emotion, empresa líder en venda especialitzada en futbol en el sud d’Europa continua ampliant i millorant la seua presència física a Espanya, amb la reobertura després d’una reforma integral d’un nou concepte de botiga a València.

La botiga, situada al carrer Miguel Servet 7 des de l’any 2011 i posicionada com a referent a la ciutat valenciana reobria les seues portes el passat 5 de maig amb un nou disseny que revolucionarà el món del material per al futbolista.

Després de 12 anys consolidada com la botiga referent del futbol a València, Futbol Emotion reobri les portes amb una imatge totalment renovada per a satisfer les necessitats futboleres de la ciutat, amb un mobiliari dissenyat a mesura fent un salt de concepte de botiga 3.0, que la marca està implantant en les seues últimes obertures, enfocat en l’especialització més extrema a nivell de producte i servei que ho diferenciarà de la resta de les botigues de la marca. Aquest nou concepte inclou un canvi en el mobiliari, dissenyat pel propi equip de Futbol Emotion, botigues d’una grandària superior, un visual molt més impactant i un salt en l’experiència omnincanal per a tots els amants del futbol que trobaran zones exclusives creades per a cobrir totes les seues necessitats de compra.

 

Amb aquest nou salt la companyia aconsegueix portar a un altre nivell la seua experiència omnicanal, objectiu centrat en la seua estratègia, que continuarà oferint opcions com la petició de productes sense estoc des de la botiga per a poder rebre’ls l’endemà en el domicili.

El passat 5 de maig de 2023 tots els aficionats al futbol de València van poder acostar-se a gaudir de la festa de reobertura en la nova botiga de Futbol Emotion València. En aquesta jornada de celebració, es van donar cita representants del món del futbol valencià com a jugadors i jugadores del València CF, Vila-real CF i Llevant CF, presidents de clubs valencians, jugadors amateur, mitjans de comunicació i molts clients i aficionats que no van voler perdre-li-la. A més, tots els assistents van poder gaudir de promocions, regals, música en directe, xous de freestyle i moltes sorpreses que no van deixar a ningú indiferent.

Futbol Emotion Futbol Emotion és una empresa aragonesa nascuda l’any 2001 que lidera la venda omnicanal especialitzada en material de futbol en el sud d’Europa. En l’actualitat compta 23 botigues físiques a Espanya i Portugal i un ecommerce que envia a tot el mon.. En Futbol Emotion a més de trobar les últimes novetats en botes de futbol, sabatilles de futbol sala, samarretes oficials d’equips locals, nacionals i internacionals, guants de porter, equipaments de training, roba de moda per a vestir fora del camp, corprens de les marques més top del mercat, accessoris d’entrenament etc… el client podrà viure el futbol a un altre nivell gaudint de les experiències que ofereix cadascun dels exclusius racons especialitzats de la botiga dedicats a fer les delícies de qualsevol aficionat al futbol.

 

Compten a més amb milions de seguidors en xarxes socials (més d’1.4 milions de subscriptors únicament en el seu canal de Youtube), aportant valor més enllà de la venda i creant una comunitat entorn del futbol i les necessitats del futbolista a un altre nivell. A més, la companyia compta amb un servei de distribució d’equipaments per a clubs professionals i no professionals a través del qual visten més de 300 clubs nacionals i internacionals.