SOCIAL  

Fumata Blanc-i-negra: Acord total, Bankia-Lim

Per Blanquinegres · 14 Agost, 2014

A la segona va la vençuda. Després del primer acord abastat entre Bankia i Meriton el passat 6 de juny, de nou empresa i entitat bancaria ha aconseguit plasmar totes les seues satisfaccions al contracte definitiu. L’afició ha hagut de patir mes del compte.

Segons es veja, han faltat o sobrat 24 hores. L’acord definitiu ha arribat quan, després d’una matí ple de reunions, tant banc com Meriton han donat el seu braç a tòrcer. Bankia, ja no era tan exigent amb el total de la llista d’actius, que demanava com a garantia, i per la part del Senyor Peter Lim, la seua empresa ha acabat accedint a presentar eixe requisit, fixat segons fonts coneixedores, valorat en 140 milions.

Amb l’arriba del president xe a terres singapureses, les mencionades reunions han començat a esdevenir-se. Reunions que segons s’anava coneixent, es produïen a 3 bandes; Singapur-Manchester-Madrid.

Cert, es que part de les aproximacions produïdes hui son fruit d’un contacte en la vesprada d’ahir, que ja va ajudar a començar a desbloquejar la situació. Els contactes d’ahir, sumat a la concentració pacífica blanc-i-negra a Mestalla ahir amb vora 5000 valencianistes, segons fonts policials, han produït que al final de la vesprada de hui, Lim ficarà tota la car a la graella i que el banc donarà llum verda a eixa nova, i última proposta.

El termini d’exclusivitat marcat entre Bankia i Meriton, finalitzava demà, dia 15 a les 18 hores. Finalment, a falta del pertinent comunicat d’ambdues entitats, ja es pot dir que Peter Lim, serà el nou propietari del nostre club, València Club de Futbol. Ara s’espera que tant la confecció de la plantilla com acords socials, agafen velocitat de creuer i permeta començar el pròxim 23 d’agost a Sevilla amb plenes garanties a totes les parcel·les del club.