FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Fredy Guarín, a la recambra

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2014

El València estaria preparant una via d’escapatòria per si finalment el mig campista escollit no fora Enzo Pérez. L’opció B seria el colombià de l’Inter, Fredy Guarín.

 

El rellotge continua esgotant les hores per a ficar la clau al mercat de traspassos, i el València CF continua apurant per tal de ficar les puntades d’or al planter de Nuno Espíritu Santo.

Per tots es sabut que les posicions en les que el València es meneja en estos moments son la davantera i el centre del camp. Com va avançar Radio València, el ‘9’ elegit és Álvaro Negredo, aposta de la secretaria tècnica dirigida per Rufete i Ayala. Però, on pareixia que estava tot embastat, la posició de la zona ampla del camp, ara el club, junt amb Meriton treballen per tal de trobar la peça clau.

Enzo Pérez era el nom escollit, però amb el pas dels dies, no s’ha acabat per tancar l’operació i el club blanquinegre junt amb l’empresa futura màxima accionista, Meriton treballen a la recerca de una segona opció de garanties, que el mercat puga oferir a estes altures de mercat. Eixa segona opció, pot ser, segons Sky Sports, Fredy Guarín, migcampista internacional per Colòmbia que ara milita al conjunt italià, Inter de Milà.

Segons informava ahir el mitja de comunicació, Sky, el València s’interessava per les condicions del jugador colombià. Després de la negativa que es va trobar, ahir el conjunt blanquinegre a la negociació, hui sembla que l’operació hauria canviat, i el conjunt del nord d’Itàlia estaria predisposat a acceptar la proposta xe de cessió per un any.

Els avanços a la negociació, es significativa ja que Walter Mazzarri, tècnic ‘neroazzurro’, ja va deixar fora de convocatòria  al jugador al partit de Europa League i per al partit de hui davant el Torino, el jugador, de 28 anys, tampoc esta a la citació.