+  ACADÈMIA GLOVAL  DECLARACIONS  

Fran Villalba: “Ha sigut un any molt, molt, molt il•lusionant”

Per Blanquinegres · 30 Maig, 2015

FranVillalbaVCFUna de les noves perles sorgides a l’Acadèmia GloVal, Fran Villalba, va parlar ahir als micròfons dels companys de Tiempo de Descuento a Gestiona Radio. L’estrela del Juvenil A comandat per ‘El Pipo’ Baraja, va repassar el que serà el partit més rellevant en l’apartat esportiu blanquinegre, ara mateix. El proper diumenge el VCF Juvenil A disputarà per primera volta les semifinals de la Copa del Rei Juvenil davant Las Palmas a l’estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna.

 

És un partit molt important perquè mai el juvenil s’ha classificat per a les semis de la Copa del Rei Juvenil.

La progressió és ascendent tot i que estem a la fi de la temporada, la pena va ser perdre la Lliga davant el Llevant, però ara el partit més importat és el del diumenge.

Si, es nota el recolzament de la gent des de fa unes temporades, sobre tot esta temporada.

Hem preparat el partit per a traure un resultat bo el diumenge perquè després allí serà més difícil amb un camp de gespa artificial i més xicotet.

Ha sigut un any molt, molt, molt il·lusionat. Juvenil A el primer any, Mestalla i Europeu sub-17. Va ser una experiència única. Al Campionat, va ser injust, ens va faltar el gol perquè Alemanya no va merèixer.

Tinc que esta sempre en contacte amb el baló, ser protagonista amb la pilota, si no me desespere.

Jo tracte d’arribar des de segona línia, no soc un jugador de gol, preferisc donar-los.

Jo espere fer la pretemporada amb el filial, però serà el Club el que me diga on jugar, si Juvenil o Mestalla.

Patirem de valent amb la classificació del VCF a la Lliga de Campions perquè volem jugar la UEFA Youth League -una competició Champions per a equips Sub-18.

Tenim ganes de jugar el diumenge i sobre tot jugar al Puchades, perquè tenim un talismà j que encara no hem perdut un partit allí.