Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez, renovat: “El València és el més gran del món, és un somni complit”

Per Manel Rumbau · 05 Septembre, 2023

El València ha fet oficial durant el matí de hui la renovació de Fran Pérez. El jugador valencià, d’aquesta forma, ha signat un nou contracte amb el club de Mestalla fins el 2026. Així mateix, aprofitant l’ocasió, també ha volgut donar unes declaracions respecte a la seua extensió de contracte.

Renovació

La veritat és que estic molt content. És molt bonic poder continuar 3 anys més en el meu club i tant de bo puguen ser molts més. Per a mi, açò és un somni complit. És molt bonic portar tant de temps en l’acadèmia i després poder superar etapes per tal d’acabar debutant al primer equip. 

Primer record amb el primer equip

El meu primer record amb el primer equip és quan vaig poder disputar un partit amistós davant el Cartagena, tot i que ja havia entrenat algunes vegades amb ells. Va ser un moment molt bonic i inoblidable.

Debut a Mestalla

El que més em va impressionar va ser la gent com vibrava, com cridava i la veritat és que també va ser un moment molt especial i bonic. Quan el meu pare jugava ací, jo anava a la graderia per tal de donar-li suport i per a mi és un orgull poder jugar en el mateix camp que ell. 

Influència del seu pare

Quan anava convocat, em deia que disfrutara del moment, que açò era molt especial i que sobretot jugara com jo sé, que tractara de ser jo.

Convocat amb la sub-21

El treball dona els seus fruits quan les coses és fan bé. El fet d’estar entre els teus companys que van a debutar amb la selecció és una alegria. Són molts anys en l’Acadèmia i la veritat és que és un orgull per a mi.