ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Fran Pérez i València CF negocien un nou contracte més enllà del 2026

Per Vicent Burguete · 17 Febrer, 2023

El València CF intenta planificar el futur d’alguns dels jugadors lligats a l’Académia VCF i pareix que ha aplegat el torn de Fran Pérez. Segons ha avançat esta mateixa vesprada Salva Gomis al diari Esport Base, València CF i Fran Pérez ja negocien un contracte més enllà de 2026.

Com ha informat el periodista valencià, el canterà, que ja forma part del primer equip, està lligat fins a juny de 2026. Este fet es deu al fet que al contracte de Fran Pérez, que terminava aquest any i quedava lliure a juny de 2023, tenia una clàusula que permetia al València, de forma unilateral, renovar a l’atacant fins a 2026. Esta clàusula expirava el dia 15 de febrer, però el club ha comunicat al jugador que esta s’havia fet eficaç.

A més, la cosa no queda ací: ambdues parts estan negociant altre nou contracteEste mantindria algunes condicions bàsiques de l’actual contracte, però tindria millores substancials d’acord amb diversos aspectes econòmics i variables per rendiment esportiu. A més, el nou contracte es firmaria per més temporades, és a dir, més enllà del 2026.

D’esta forma, el València Club de Futbol blinda a un dels seus canterans franquícia, ja que, com també ha avançat Salva Gomis, diversos equips de primera divisió i lliga Smartbank estaven atents a la situació del jugador en cas de poder incorporar-lo des del mercat d’agents lliures.