ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez es retira de l’entrenament abans de temps

Per Javi Richart · 01 Desembre, 2023

Han saltat les alarmes aquest divendres 1 de desembre a l’entrenament del València CF. Els de Rubén Baraja tenien l’última sessió abans de viatjar a Girona per enfrontar-se a l’equip revelació d’aquesta temporada. En canvi, ha sorgit un contratemps, i és que Fran Pérez s’ha retirat de la sessió just després d’arrancar l’entrenament, com ha informat Deportes COPE València.

Una baixa d’última hora molt important per al tècnic asturià. S’haurà de esperar a les pròximes hores per conéixer l’estat de l’extrem valencianista, que apuntava a ser titular a Montilivi. D’altra banda, Deportes COPE València també ha revelat que el capità José Luis Gayà no arribarà al partit d’aquest dissabte després de no recuperar-se de les seues molèsties al quàdriceps i no completar cap entrenament durant aquesta setmana.

Les alternatives per a cobrir a Fran Pérez són les d’Amallah o Sergi Canós, jugadors de diferent perfil. A més a més, es preveu que Yarek ocupe el lateral esquerre, com ja va fer contra el Celta de Vigo en substitució de Gayà. L’absència d’André Almeida està confirmada, i altre jugador que està en dubte és Alberto Marí, amb qui s’està anant a poc a poc.