ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez: “Els trams finals dels partits és un repte col·lectiu que tenim”

Per Manel Rumbau · 13 Desembre, 2023

Fran Pérez s’ha consolidat al primer equip del València durant aquesta temporada. El jugador valencià, davant els pocs efectius que va rebre Baraja al mercat de fitxatges d’estiu, ha pogut comptar durant aquest inici de temporada amb una quantitat d’oportunitats suficient per tal de poder ser, a dia de hui, un fixe en l’onze del tècnic valencianista.

Fa poc més d’un mes, juntament amb açò, el “23” també va aconseguir marcar el seu primer gol amb el València a l’emocionant 2-2 del València a San Mamés. És digne d’esmentar, arribats a aquest punt, que han transcorregut 22 anys des que el seu pare, Francisco Joaquín Pérez, conegut com a ‘Rufete’, aconseguira la mateixa gesta amb la camiseta del València.

Durant el matí de hui, Fran ha concedit una entrevista a VCF Mèdia on, a més d’aquest últim, també ha parlat sobre l’actualitat valencianista i del partit d’aquest dissabte davant el Barça. 

Partit davant el Barça 

Estem treballant per a fer-li mal al Barça i està anant molt bé. Estem amb moltíssimes ganes. Si li guanyarem a l’Atlètic de Madrid a casa i per 3 gols a 0, per què no guanyar-li en Mestalla al Barça? Serà un partit molt competit. El partit passa per tindre la porteria a zero i aprofitar les oportunitats que tinguem. No ens podem despistar en cap acció.

Punts perduts als trams finals dels partits

És un repte col·lectiu que tenim. No sols fer bons partits fins al 70. Cal ser conscients d’això i fer un pas cap avant. És un objectiu marcat en el vestuari.

Mestalla

Nosaltres a casa volem fer-nos forts. A Mestalla som un equip molt difícil de guanyar. Hem d’anar tranquils i competir bé i estic convençut que farem molt bon partit. La nostra afició és importantíssima i són el jugador 12. Farem un gran partit no sols per nosaltres sinó per l’afició, que també s’ho mereix.

Amb les entrades, que estan pràcticament esgotades, es demostra com ens dona suport l’afició i nosaltres hem de respondre amb la màxima exigència possible. Hem de donar-ho tot per aquest escut i per la nostra gent.

Rendiment individual

Em trobe bé i Baraja m’està donant continuïtat. Estic molt feliç i tot el que siga ajudar a l’equip és fenomenal. Tinc el repte personal de fer un gol en Mestalla, seria un somni que em queda per complir.

Primer gol amb el València

Tenia moltes ganes de fer un gol amb el València i ho vaig celebrar amb moltes ganes. Venia de marcar amb la Selecció Espanyola Sub-21 i tenia moltes ganes de marcar amb la camiseta valencianista. En en mà a mà (a San Mamés) tenia clar que anava a marcar. La camiseta la tinc a casa. Tant de bo siguen molts més amb el València.