+  PRIMER EQUIP  

Fracàs total des de la banqueta; ni Nuno, ni Neville ni tampoc Pako

Per Blanquinegres · 15 Maig, 2016

El constant ball d’entrenadors al València CF durant la temporada que acaba d’arribar a la seua fi no ha servit per fer funcionar un equip que ha demanat a crits la parada del futbol fins al pròxim mes de juliol/agost.

Cap dels 3 entrenadors que han estat nomenats de forma fixa, sense comptar amb la figura de Voro, han pogut sumar la meitat o més punts dels que han disputat. Els 44 punts del conjunt blanquinegre en Lliga han arribat amb Nuno primer, Gary Neville més tard i Pako Ayestarán per últim.

Dels 13 partits dirigits per Nuno Espírito Santo, només va poder sumar 19 punts. El que fa dels seus números un rendiment del 49%. Gary Neville va tindre més crèdit del portuguès i dins l’agònica situació a la que es va arribar amb el britànic a la banqueta de Mestalla va arribar a sumar 14 dels 42 punts possibles. Significant açò un 33% dels punts en joc. Per últim, el cas de Pako Ayestarán tampoc el deia en una posició privilegiada. Amb 21 punts jugats o el que és el mateix, 6 partits, el basc només ha pogut traure 10 punts pel que el percentatge es situa en un 48% dels punts a l’abast.

Amb el pòdium liderat per Nuno (49%), seguit per Pako Ayestarán (48%) i tancat per Neville (33%), cap dels tres màxims responsables en els designis esportius valencianistes ha pogut abastar el 50% dels punts en joc. Unes dades que per afrontar el relleu a la banqueta de cara la 16/17 ha de servir per prendre la decisió de renovar o no a l’actual entrenador del VCF.