La millor informació del ValènciaCF en valencià

Foulquier: “Volem guanyar tots els partits”
,

Foulquier: “Volem guanyar tots els partits”

COMPARTIR

El València de Gattuso està treballant a l’stage de pretemporada en Suïssa per a arribar en un estat físic òptim a l’inici de la temporada. Un dels jugadors que està amb l’equip és Foulquier. El lateral ha parlat amb els companys de VCF Mèdia sobre com està la plantilla i les ganes d’esta nova temporada. 

Objectiu de la pretemporada

Estem treballant molt i amb molta intensitat. És el que exigeix el moment de la temporada. L’objectiu és arribar en forma i per a això cal treballar intensament. Estem entrenant molt i fort per a agafar forma, però la millor manera d’estar en bones condicions és jugar partit.

L’objectiu número u és arribar molt bé a la primera jornada, però tots volem guanyar tots els partits.

La figura de Gattuso

Tenim un nou entrenador, es tracta de conéixer el que vol, els seus conceptes i en això estem. Treballant, aprenent i adaptant-nos. Tots som professionals i hem tingut entrenadors diferents. Es tracta d’adaptar-se i d’assimilar ràpid. Ells també s’estan adaptant i estan fent un esforç molt gran per a l’idioma, i ens entenem molt bé.

Personalment les meues millors temporades han sigut després de fer una bona pretemporada. Per això ara és molt important i per això estem treballant tant. Les coses unes vegades ixen millor i altres pitjor, però l’important és tindre bona actitud i treballar.