ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Foulquier treballa en solitari al gimnàs

Per Pablo Marquez · 08 Abril, 2022

El València ha eixit a treballar al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el complicat partit del dilluns on s’enfrontarà al Rayo Vallecano a l’estadi de Vallecas. El club de la Capital del Túria és conscient de la importància del partit i sap que ha de guanyar per a tornar a la lluita per Europa. 

Bryan Gil, Marcos André i Lato amb el grup

Pel que respecta a l’estat físic de la plantilla, Bryan Gil, Marcos André i Toni Lato han entrenat amb la resta del grup, segons ha informat Onda Deportiva València. Els tres jugadors ja van entrenar ahir amb normalitat i tot fa indicar que estaran disponibles per a Bordalás en el partit del dilluns. 

Maxi Gómez i Foulquier entrenen en solitari

Un futbolista que encara no s’ha recuperat és Dimitri Foulquier. El lateral del València té problemes a l’obturador i està treballant en solitari al gimnàs. El principal objectiu de Foulquier és arribar en plenes condicions a la final de la Copa del Rei del pròxim vint-i-tres d’abril. José Bordalás està molt pendent del seu estat i espera que la seua lesió millore la pròxima setmana. 

Per últim, un jugador que està millorant les seues sensacions és Maxi Gómez. El davanter uruguaià va abandonar el partit davant el Cadis per unes molèsties al peu. En la sessió de hui, Maxi ha entrenat a l’herba de Paterna. No obstant això, no ha realitzat exercicis amb la resta dels seus companys, sinó que ha treballat en sabatilles en solitari. Haurem de veure la seua evolució en els pròxims entrenaments per a comprovar quan torna amb la resta del grup.