La millor informació del ValènciaCF en valencià

Foulquier promet compromís i treball durant la seua etapa a Mestalla
,

Foulquier promet compromís i treball durant la seua etapa a Mestalla

COMPARTIR

728-90

Ahir el València CF va fer oficial el fitxatge del lateral Foulquier fins a la temporada 2024/2025. Ha sigut una petició del tècnic alacantí, que ja va comptar amb els seus serveis durant la seua etapa a Getafe.

Després de fer-se oficial el seu fitxatge pel club de Mestalla, Foulquier ha manifestat el seu compromís per vestir la samarreta valencianista, i ha promés treballar des del primer dia per a satisfer a l’afició.

Content pel seu fitxatge

“Estic molt content, he volgut vindre ací, s’ha fet i ara toca treballar per a retornar al club la confiança. El club i l’entrenador han demostrat que em volien. Tinc ganes de tornar aquesta confiança en el camp”.

Bordalás, clau en la seua arribada

“Conec a Bordalás, això ajuda perquè ja sé com és, sap com sóc, és cert, res més. Treballarem, ell vol el millor per al València CF i jo també”.

Promet treball en una temporada exigent

“El que puc donar és compromís i treball. El que sempre dic és que jo treballe, però a vegades les coses ixen bé i a vegades no. El més important per a mi és donar el màxim”.

“La Liga és molt complicada i igualada, no hi ha cap partit fàcil. El que farem és intentar guanyar partits, això és el que val. Competirem per a intentar guanyar el màxim número de partits”.