ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Foulquier: “Estic notant una connexió afició-jugador que en els meus tres anys al València és la primera vegada que la note”

Per Manel Rumbau · 29 Febrer, 2024

Dimitri Foulquier és un altre jugador esta temporada. El lateral de Guadalupe porta un últim mes de competició a un nivell més que destacable, fent d’aquesta forma que Mestalla l’acabe ovacionant en més d’un partit. I és que, a pesar de comptaramb una participació molt major de l’esperada la passada temporada de la mà tant de Gennaro Gattuso i de Rubén Baraja, ha sigut durant el transcurs de la present campanya quan Dimitri s’ha guanyat la titularitat. Tot i que encara que en molts moments condicionat per les lesions de Thierry, la realitat és que s’ha convertitn el lateral titular del València per mèrits propis. 

Sobre el seu gran estat de forma actual, i molt més, ha parlat el jugador valencianista en una entrevista per a El Desmarque València.

Gran nivell durant l’últim mes

Estic molt bé, sóc feliç, tinc salut… A més, estem fent un treball genial i estic en un club gran, una ciutat bonica… Què més es pot demanar, no?

Mestalla és…

Explicar-ho és dificil, viure-ho és genial. Mestalla t’ajuda molt a l’hora d’anar a pressionar. Si no competeixes, et xiulen, és un camp que t’exigeix; però quan veu que l’estàs donant tot, et dona suport un munt i et dona eixe puntet més.

Sí? (sobre si coneix que Mestalla l’ha ovacionat) Quan estic jugant no ho note; però després em veig els vídeos i m’ho comenten els companys i amics. Dins del camp quan estic jugant estic tan concentrat que no m’adone.

Estic notant una connexió afició-jugador que en els meus tres anys al València és la primera vegada que la note. Així que seguisca així que nosaltres ho deixarem tot per ells.

Retorn de Vinicius a Mestalla

Em va agradar com va actuar el València en el cas Vinicius. Va castigar els responsables d’això i és el que més m’agrada perquè no era una cosa que solia fer-se ací a Espanya.

Hi ha racistes per tots costats, però no podem començar a generalitzar, crec que els que han comés això han sigut identificats i sancionats i ací crec que s’ha de parar el debat.

L’equip

El València és l’equip més gran i amb qualitat on he jugat. Mai he estat amb gent tan jove. Ho passem bé i crec que es nota. Són molt divertits. Tenim un bon grup. Tu et veus en ells com tu, però amb deu anys menys. Així que hi ha coses gracioses, tu mires, somrius i ja està.